Stiglo je proljeće - proljeće s posebnim ponudama! 🌼

Stiglo je proljeće

Proljeće nam je stiglo, a s njim i ljepše vrijeme! Sunce nas potiče da budemo aktivniji i više vremena provodimo na zraku, naravno, zajedno s našim četveronožnim mezimcima. Kako biste se sa svojim šapicama opremili za proljetne dane u prirodi, pripremili smo vam super proljetne ponude! Od proizvoda za njegu krzna, do proizvoda za trening – ovdje ćete pronaći sve – uz ponude koje će vam se zasigurno svidjeti! 

Proljetne ponude za mačke Proljetni proizvodi za mačke Sve ponude

Bez obzira je li vaša mačka više kućni tip ili pak voli istraživati na otvorenom, lijepo vrijeme izmamiti će ih na zrak. Kako biste bili spremni za ovu sezonu, otkrijte proizvode i štedite uz proljetne ponude već danas!


Proljetne ponude za pse Proljetne ponude za pse Sve ponude

Ugodne temperature i duži dani potaknuti će vaše pse na aktivnost, ali i njihovu dlaku da zavlada vašim domom. Pripremite se za sve izazove proljeća uz naše super ponude!


Dvostruki i trostruki zooBodovi
10% popusta na 8in1 Deshredder za pse!

Za mačke 😸

Za pse 🐶

Naši savjeti za vas:

Njega dlake psa Njega dlake psa Trikovi i savjeti

Njegovani psi od glave do šape, ne samo da izgledaju dobro, već se i osjećaju dobro u svojoj koži. Više o njezi dlake pasa saznajte u našem članku.

Njega dlake mačke Njega dlake mačke Što treba znati?

Gusta, sjajna dlaka znak je da je vaša mačka fizički i mentalno zdrava. Većinu njege mačke odrade same. Međutim, redovitim četkanjem ipak biste trebali pomoći vašoj mezimici. 

Paraziti kod pasa Paraziti kod pasa Savjeti

Paraziti kod pasa uglavnom nisu opasni, već samo ometaju vašeg mezimca u svakodnevnih aktivnostima. No, neki mogu biti i nositelji ozbiljnih bolesti.

Sigurnost na balkonu Sigurna zabava na balkonu Mreža za mačke

Imate balkon? Uz malo truda pretvorite ga u oazu za svoju ljubimicu. Naravno, balkon mora biti siguran za mačku.