Pomažemo skloništima

Donirajte svoje zooBodove skloništima

Pomozimo Udruzi za zaštitu životinja MERIDA

Udruga Merida nastala je 2016.godine te se od tada brine o napuštenim životinjama i unaprjeđenju njihova života. Osim što svim svojim štićenicima nastoje osigurati topao i brižan dom, također i educiraju javnost o životinja i njihovim potrebama ovisno o znanju i mogućnostima.

Koji je cilj volontera Meride?

"Cilj nam je pružiti svim napuštenim životinjama, od psa pa do ptičice i miša, drugu šansu te pokazati im da 1 loš “vlasnik” nije pravilo za sve ljude. Pronalaskom privremenog, ali na kraju i zauvijek doma želimo im omogućiti neograničenu i pravu ljubav i potrebnu brigu koju svi do jednog zaslužuju!"

Više o Udruzi MERIDA saznajte OVDJE ili na njihovoj službenoj Facebook stranici - Udruga za pomoć i unaprjeđenje života životinja "Merida" - Pomozite im već danas u brizi o napuštenim i potrebitim šapicama!

Kako donirati?

Donirajte zooBodove

Vi donirate svoje zooBodove, a mi proizvode u protuvrijednosti doniranih bodova!

Svakom vašom donacijom zooBodova, količina hrane koju možemo donirati postaje sve veća. Stoga vas pozivamo da donirate vaše zooBodove kako bismo zajedno pomogli napuštenim životinjama!

U košaricu dodajte jednu od nagrada iz nagradnog programa na kojoj je naznačeno koliko bodova poklanjate. Možete donirati 10, 50, 150, 200 ili 500 bodova. Da biste mogli donirati nagradne bodove, morate biti registrirani i prijavljeni na vaš korisnički račun - "Moj zooplus". Pri dovršenju narudžbe bodovi će se automatski pripisati našoj akciji.

*Ova akcija traje minimalno dva do tri mjeseca. Po završetku akcije, na temelju prikupljenih zooBodova poklanjamo skloništu protuvrijednost zooBodova u proizvodima. O svemu vas obaviještavamo putem e-mail-a i putem našeg  Facebook profila – pratite nas! Pomozite skloništu već danas i donirajte svoje nagradne bodove! Pregled nagrada za doniranje možete pronaći OVDJE.