zooplus Home Collection

zooplus home collection

Za lijep dom, u vašem stilu!

zooplus Home collection

Lijep dizajn uvijek mora biti skup? Ne kod nas! Zooplus Home Collection nudi savršenu kombinaciju praktičnog namještaja za kućne ljubimce i elegantnog dizajna. Za dizajn koji ćete voljeti - baš kao i vaš ljubimac!

Skandinavski stil

Skandinavski stil

Blage, prirodne boje, svijetlo drvo i jasne linije - tako žive Skandinavci. Ali, nema kompromisa kada je pitanje udobnosti!

Ovaj stil dolazi bez nepotrebnih ukrasa, koristi lan i pamuk uz različite vrste drva. Boje su prilagođene bojama prirodnih materijala: bijela, bež, uz korištenje pastelnjih tonova, ali i akcentne boje poput crne i sive.

Najbolje od svega: zbog uporabe puno prirodnih materijala ovaj stil je održiv!

Skandinavski stil

Boho stil

Boho stil

Boho potječe od riječi Bohemian, koja predstavlja način života umjetnika i "slobodnjaka" u 19. stoljeću. 

Nekonvencionalan, kreativan, ali ipak blizak prirodi i ugodan - ovaj stil uspijeva u kontradikcijama! Često korišteni materijali su prirodno drvo, rattan, grubi i fini tekstil i makrame. Paleta boja kreće se od bež, smeđe, maslinaste i kaki, pa sve do jarkih naglašenih boja poput crvene, narančaste i žute.

Ovdje je fokus na posebnim, jedinstvenim komadima umjesto serijskog ili gotovog namještaja.

Sve o Boho stilu

Minimalistički stil

Minimalistički stil

Riješite se nepotrebnog namještaja: minimalistički stil življenja odlikuje nedostatak ukrasa, ravne linije te bezvremenska elegancija. Materijali koji se često koriste su krom, nehrđajući čelik, staklo i koža u suptilnim bojama. Koriste se razne nijanse sive, crna i bijela, a ponekad su prošarane bež i smeđim tonovima.

Uz ovaj stil čovjek je manje usmjeren na ono "površno", a više na sam smisao života: zajedničke trenutke - posebice sa svojim četvernožnim prijateljima! 

Minimalistički stil

Farmhouse stil

Farmhouse stil

Topli mix udobnosti i funkcionalnosti: stil seoske kuće. Kombinacija laganog tekstila s robusnim materijalima i ostarjele površine poput drveta. Namještaj od ratana izrađen od pruća, prirodnog ili lakiranog, naglašava udobnost. Ovi materijali i dizajni ne mogu samo osvojiti srca dvonožnih prijatelja, već i četveronožnih.

Farmhouse stil