Pomažemo skloništima

Donirajte svoje zooBodove skloništima


Sklonište za životinje Prijatelji u Čakovcu najveće je hrvatsko sklonište za napuštene životinje. Pod vodstvom je Zaštitarsko ekološke udruge Prijatelji i prirode i postoji već 21 godinu.

U ovom trenutku Sklonište Prijatelji skrbi o više od 500 psa, a u tijeku je i višegodišnji projekt zbrinjavanja pasa iz romskih naselja Međimurja. Od 2018. godine kad je projekt počeo, zbrinuli su više od 3000 pasa iz romskih naselja, većinu iz katastrofalnih uvjeta, bolesne, traumatizirane, gladne.

Mjesečne potrebe Skloništa za hranom su preko 7 tona. Tu su i troškovi za veterinarsku skrb, ogrijev, režije, plaće djelatnika, sredstva za čišćenje, gorivo…

Svi su psi u skloništu cijepljeni, označeni mikročipom i kastrirani, a osim skrbi o psima u skloništu redovito se provode i edukacije stanovništva, posebice djece i mladih.

Udruga je izdala dvije slikovnice na temu zaštite životinja i jednu knjigu u kojima promiče odgovorno skrbništvo za kućne ljubimce i ljubav prema životinjama.

Zahvalni su za svaku pomoć kako bi i dalje mogli pomagati napuštenim životinjama.

Više o Skloništu potražite na njihovim mrežama:

i pomozite im već danas u brizi o napuštenim i potrebitim šapicama! 💚

Blagdanska dobrotvorna akcija 💚

Blagdanska donacijska akcija

Ovih blagdana želimo pomoći još jednoj udruzi uz vašu pomoć! ✨

Stoga smo pripremili posebnu blagdansku akciju (29.11. - 24.12.2022.) u kojoj smo cijene odabranih proizvoda snizili, a za svaku vašu kupnju istih, donirat ćemo 15 kn (2€) potrebitim šapicama za koje skrbi udruga Grgina arka! 💚

Više o Udruzi Grgina arka

Prethodne akcije u 2022. godini:

Kako donirati?

Donirajte zooBodove

Vi donirate svoje zooBodove, a mi novčanu donaciju u protuvrijednosti doniranih bodova!

Svakom vašom donacijom zooBodova, količina novca koju možemo donirati postaje sve veća. Stoga vas pozivamo da donirate vaše zooBodove kako bismo zajedno pomogli napuštenim životinjama!

U košaricu dodajte jednu od nagrada iz nagradnog programa na kojoj je naznačeno koliko bodova poklanjate. Možete donirati 10, 50, 150, 200 ili 500 bodova. Da biste mogli donirati nagradne bodove, morate biti registrirani i prijavljeni na vaš korisnički račun - "Moj zooplus". Pri dovršenju narudžbe bodovi će se automatski pripisati našoj akciji.

Prijavite se za sudjelovanje

Prijavite se

Vaša udruga treba pomoć i želite biti dio našeg donacijskog procesa? Prijavite se ispunjavanjem formulara, a mi ćemo vas povratno kontaktirati nakon zaprimanja vaše prijave! 

__________________________________________________________________________________________________________________________

*Svaka akcija traje obično dva do tri mjeseca. Po završetku akcije, na temelju prikupljenih zooBodova poklanjamo skloništu protuvrijednost zooBodova u novcu. O svemu vas obaviještavamo putem e-mail-a i putem našeg Facebook profila – pratite nas! Pomozite skloništu već danas i donirajte svoje nagradne bodove! Pregled nagrada za doniranje možete pronaći OVDJE.

Fiksni tečaj konverzije: 1€=7,53450 kn

*PPC= preporučena prodajna cijena ** Posebni uvjeti

"Inače" = Najniža cijena artikla u zadnjih 30 dana.


333zooBodova za prijavu!
Ne propustite personalizirane ponude, popuste i kupone!
Ne propustite personalizirane ponude, popuste i kupone!
Molimo odaberite vrstu ljubimaca

Dostava

  • DPD

Sigurnost

Pratite zooplus

  • Google Play
  • App Store