Poklon podložak za svakog čistunca! 🐶 🐱

Poklon podložak

Osim što morate hraniti svog ljubimca, obično nakon hranjenja morate i čistiti za njim. 😒 Jer naravno, hrana će pobjeći - ne može se jesti sporo i pažljivo. 

🐕🍲🐈 

Pa, nema na čemu! 😎 Podložak za hranjenje idealan je poklon za svakog pravog čistunca, bilo da se radi o šapicama ili vlasnicima! ✌️

Ovoga tjedna potpuno besplatno možete dobiti:

✔ Trixie podlogu za zdjelu King of Dogs za 🐶 uz kupon kod: POKLON-P

✔ Trixie podložak Patchwork Cat za 🐱 uz kupon kod: POKLON-M

Preuzmite kupon kod i razveselite svojeg ljubimca već danas! 😍

Trixie podloga za zdjelu King of DogsTrixie podloga za zdjelu King of Dogs

Kraljevska i plemenita podloga u crnom - tako da svaki obrok bude kraljevska gozba. S prekrasnom podlogom King of Dogs iza gladnog psa ostaje sve čisto. Podloga od PVC-a se lako pere i može se čistiti vlažnom krpom. 

✂️ Kupon kod: POKLON-P

Trixie podložak Patchwork CatTrixie podložak Patchwork Cat

Podložak za zdjelicu za mačke sa slatkim mačjim motivima. Štiti pod od mrlja vode i ostataka hrane. Izrađen od neklizajuće plastike, za veću sigurnost, ali i jednostavno čišćenje. Ukupna dimenzija: D 44 x Š 28 cm

✂️ Kupon kod: POKLON-M

*Ponuda vrijedi od 22.03.2022. do (uključujući) 28.03.2022. ili do isteka zaliha i vrijedi samo za narudžbe iznad 299 kn. Imajte na umu da u narudžbi možete iskoristiti samo jedan kupon kod. Poklon ćete dodati vašoj narudžbi isključivo unosom kupon koda u za to predviđeno polje "Kliknite ovdje za unos koda kupona", u košarici prije završetka narudžbe. Nakon unosa kupon koda poklon će se automatski dodati u košaricu. Ako vam je potrebna pomoć pri unosu koda kupona, kliknite ovdje.