Cosma mokra hrana za mačke

Cosma mokra hrana

Izvrstan okus i puno ljubavi!


Odgovorni vlasnici mačaka cijene visokokvalitetnu hranu za svoje ljubimice. Cosma hrana za mačke sastoji se od 100% prirodnih sastojaka, s posebno visokim udjelom mesa ili ribe i ne sadrži konzervansa, umjetne boje i pojačivače okusa. Pomno pripremljeni recepti također osvajaju i zahtjevna mačja nepca i naglašavaju čisti okus odabranih sastojaka na prirodan način. Cosma hrana je posebno prilagođena mačkama i pruža im sve potrebne hranjive tvari. 

Cosma Original

Cosma Original je visokokvalitetna mokra hrana za odrasle mačke pripremljena od sočnih fileta mesa ili ribe. Svaki okus sadrži samo jedan izvor proteina u ukusnom želeu. Čista dodatna hrana pripremljena je od prirodnih i visokokvalitetnih sastojaka i ne sadrži umjetne arome, konzervanse i boje te je potpuno prilagođena potrebama vaše mačke. Oduševite vašu ljubimicu posebnim okusom!

Cosma Asia

Cosma Asia sastoji se od puno svježeg, sočnog mesa, nježne ribe ili slasnih morskih plodova u ukusnom želeu obogaćenim egzotičnom rižom. Svaki okus sadrži dva ili više izvora proteina. Čista dodatna hrana izrađena od prirodnih i visokokvalitetnih sastojaka ne sadrži umjetne arome, konzervanse i boje i potpuno je prilagođena potrebama vaše mačke. Oduševite vašu ljubimicu posebnim okusom!

Cosma Nature

Cosma Nature prirodna je premium hrana za mačke s visokim udjelom mesa ili ribe od 75 %. Svi sastojci nježno se kuhaju u vlastitom soku. Čista dodatna hrana ne sadrži umjetne arome, konzervanse i boje te je potpuno prilagođena potrebama vaše mačke. Oduševite vašu ljubimicu posebnim okusom!

Cosma Soup

Cosma Soup pripremljena od finog mesa ili ribe u nježnoj juhi. Osim sočnih komadića, ova hrana osigurava vašoj mački dovoljan unos tekućine. Juha bez žitarica pripremljena je od prirodnih sastojaka i ne sadrži umjetne arome, konzervanse i boje. Izvrstan okus oduševit će vašu ljubimicu!